Garlic Mushroom Chicken Thighs Recipe




Ingrèdiènts

For Thè Chickèn:
  • 1/2 tèáspoon èách of drièd thymè ánd rosèmáry
  • 1 tèáspoon èách onion powdèr ánd gárlic powdèr
  • 1/2 tèáspoon sált
  • 2 táblèspoons olivè oil
  • 1 1/2 pounds (700g) bonèlèss skinlèss chickèn thighs (áround 6-8 fillèts)
  • 1/4 tèáspoon cráckèd bláck pèppèr


For Thè Sáucè:
  • 8 ouncès (250 g) slicèd brown mushrooms
  • 1/2 - 1 tèáspoon èách of drièd thymè ánd drièd rosèmáry (ádjust to your tástè)
  • 4 clovès gárlic, mincèd (or 1 táblèspoon mincèd gárlic)
  • 1 táblèspoon frèsh choppèd párslèy
  • 1 táblèspoon buttèr


Instructions :

  1. First, pát chickèn thighs dry with pápèr towèl ánd trim off èxcèss fát. Combinè thè onion powdèr, gárlic powdèr, hèrbs, sált ánd pèppèr. Coát thè chickèn èvènly with thè combinèd sèásoning.
  2. Thèn, hèát 1 táblèspoon of oil á lárgè pán or skillèt ovèr mèdium-high hèát ánd sèár chickèn thighs in bátchès until brownèd on èách sidè ánd no longèr pink in cèntrè (ábout 8 minutès èách sidè, dèpènding on thicknèss). Ádd rèmáining oil if nèèdèd for sècond bátch. Tránsfèr to á plátè; sèt ásidè ánd kèèp wárm.




This article and recipe adapted from this site
Disqus Comments